build a website for free

Mala tvornica sjajnih ideja

Zavirite u našu Malu tvornicu sjajnih ideja, sigurno ćete prepoznati neki fenomenalan detalj za svoj dom ili radno okruženje. Rado ćemo pomoći prilikom osmišljavanja ili realizacije ma kako zahtjevnog, nestandardnog i inovativnog projekta. Dozvolite nam da vas oduševimo...

Mobirise

Njegovo Visočanstvo - Itison!

Ko bi rekao da će itisoni doživjeti ovoliku revoluciju u dizajnu i primjeni? Itisoni su idealno rješenje za stambene objekte, hotele i kancelarijske prostore. Itison prigušuje i apsorbira zvuk, te ublažava udarce tupih predmeta. Zahvaljujući raznolikim dizajnerskim rješenjima, arhitekte ga vrlo rado projektuju u dizajnu interijera.
Zainteresirali smo Vas za tekstilne podne obloge >>>

Mobirise

Ne reci "Zbogom" tapetama

Tapete zapravo nisu nikad ni izašle iz mode, šta više danas je dizajn tapeta profinjeniji nego ikad. Jedina razlika jeste što su se ranije tapete lijepile u cijelom stanu, a danas je dovoljno tek jedan zid efektno istaći ili čak napraviti kombinaciju boja i tekstura. Možemo pomoći pri odabiru dezena, boje i strukture, kako biste stvorili potpuno novu atmosferu prostora.
Želite tapete u svom životnom ili radnom prostoru >>>

Mobirise

Dekorativni malter - super fora!

Ovaj materijal, te tehnika nanošenja daju jedinstven karakter interijeru, a primjenjiv je u skoro svim prostorijama, od kupatila do spavaće sobe. Mogućnosti su nebrojene, ali konačni ishod zavisi od kreativnosti i vještine profesionalaca koji izvode ovu zahtjevnu tehniku. 
Imate super fora ideju, pomoći ćemo Vam >>>

Mobirise

Keramičke pločice velikih formata

Jeste li znali da postoje keramičke pločice dužine od čak 3 metra? Preporučujemo velike formate za fasade i zidove, čak i za namještaj, veće površine kao što su stolovi, vrata, fronte ormara ili za kuhinju ili kupatilo. Velike pločice mogu istaknuti prostor na potpuno drugačiji i prirodan način. Veliki oblici povećavaju optički volumen prostorije, te nalaze primjenu i u manjim prostorijama, a male fuge stvaraju osjećaj prostranosti.
Interesiraju Vas veliki formati >>>

Mobirise

Tajna duplih podova

Šta se sve može skriti ispod duplih podova?
Na radost mnogih projektanata i korisnika, sve instalacije se mogu "skriti" pod duple podove, a da su opet lako dostupne. Shodno tome, idealno su rješenje za npr poslovne objekte, jer omogućavaju jednostavan servis instalacija, izvode instalacija gdje god se ukaže potreba, a primarna funkcija je naravno neupitna.
Želite pospremiti instalacije >>>

Mobirise

Instalacije

Budite jako jako oprezni sa odabirom izvođača instalacija, bilo da se radi o vodoinstalacijama, elektro ili instalacijama grijanja iz prostog razloga što se nedostaci ili nepravilno izvedeni radovi uoče tek nakon završetka radova, a mogu dovesti do ozbiljnih havarija. Insistirajte na preporukama, kvalitetnim materijalima i garanciji i za izvedene usluge i korištene materijale.
Provjerite zašto smo prvi izbor svojih klijenata >>>

Mobirise

Završne dorade malterom

Stvaranje dekorativnog efekta na zidu uz pomoć maltera je zaista posebna vještina, kojom se daje unikatan detalj prostoru. Vješti i kreativni profesionalci su dio našeg tima, dozvolite nam da Vas oduševimo >>>

Mala tvornica sjajnih ideja

Šta jako dobro radimo

Newsletter

Pratite naše avanture :)